ANSJOS I OLIVENDE - SALTEDE
Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i.
Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer
Før vi taler om opskrifter, her er en liste over ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang:
- Grøn eller sort oliven
- Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...)
- Kapers
- Grillede peberfrugter
- Zucchini
- Kartofler
- Mozzarella- og fetaost
- Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet
- Hvidløg.